Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

#66543
Sohvi
Participant

25/30 takana. Nippanappa iho kestää. Tai kestäähän se, mutta on tumma kainalosta. No nuo viimeiset on buustausta ei mene enää tonne kainaloon. Nyt laitan vähän rasvaa. Tänään oli ennätys, mun ajat on aina klo 8, niin pääsinkin niin ajoissa sisään, että olin töissä jo 8.30.(ilman autoa ei kyllä onnistuisi) Ei siis mitään kamalaa ole ollut, vaikka joudun nämä hoidot sisään tekemään. Niin se on kuulemma HUSlaisilla myös, työn lomassa sieltä käydään. Tällä hetkellä mulla ”miinusta” vasta 2 h, kun oon ollut sitten yleensä puoli tuntia tms pidempään töissä.(no toinen vaihtoehto olisi ollut 6 vkoa saikkua, osa-aikatyöskentely ei työehtojen mukaan onnistu)

Kuoppa rinnassa- se nenäklipsi on minusta kyllä kätevä, vaikka olisi tuo ilman sitäkin ihan suht helppoa pidättää hengitystä.

Kaikkea hyvää siskot! Meillä monella on nyt loppusuora. Taidan mennä vielä tuonne loppuluennolle mitä Meikussa pitävät joka toinen torstai. Sädelääkärin kanssa vielä treffit huhtikuun alussa, mutta sitten se on niinkun taputeltu. Elokuussa on tomografiakuvaus ja sen jälkeen kerran vuodessa seuranta.