Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66526
Kangasalan Ukko
Participant

Moro taas kaikille.
Kiitos mukavista kirjoituksista, teidän juttuja on aina hyvä lukea. Olenkin tässä käynyt niitä lukemassa vaikka en ole itse kirjoitellut.

Vaihteen vuoksi siis hyviä uutisia, kivut on vihdoin helpottanut, eilinen ja tämä päivä ovat sujuneet loistavasti. On se vain kumma kun kipuihin tottuu niin tälläinen kivuton olo tuntuu oudolta.

No nyt on hyvin nukuttu yö takana ja lähden tässä kohta kauppaan hakemaan leivonta tarpeita. Ilmoitin Akalle että teen tänään Mokkapaloja, saapa sitten töiden jälkeen herkutella…Ehkä. Niitä olen tehnyt kerran yläasteella kotitalous tunnilla 35 vuotta sitten. Syönyt kyllä mutta tekeminen on jäänyt. Mielenkiinnolla odotan mitä mahtaa syntyä, en ole kauhean tarkka noiden omien leipomusteni ulkonäöstä enkä onnistumisesta, koko homman hauskuus on aina siinä tekemisessä ja odotuksessa että minkälaista tuotosta uunista ilmaantuu. Onnistumisen iloa tai epäonnistumisen hilpeyttä on siis tänään luvassa.

Teidän kirjoituksiin hyvästä kunnostani voin vain sanoa että olen niitä onnekkaita joihin nämä hoidot eivät pahasti vaikuta. En ole koskaan harrastellut mitään kuntoiluun viittavaa, en ole kuntoilu ihmisiä. Ainoa hyvän kunnon syy on ollut raskaat työt. Kyllä se noissa lääkäreissäkin herätti ihmetystä kun ukko kerrasta toiseen saapuu sytotipalle veriarvot kuin terveellä ihmisellä ja pirteänä ja iloisena. Eräs totesi että sinulla on hyvä sietokyky näille myrkyille, taisi olla silloin joku kolmaskymmenes tippa kerta. Onnekas siis olen ja kiitollinen siittä.

Kiitos teille kaikille myös avartavista kirjoituksista, on aina huonoina hetkinä mukava muistaa että ei ole yksin, on muitakin jotka tietävät tarkkaan mitä koet.

Mutta sellaista siis tänne, menkäämme hilpein mielin kohti viikonloppua.
Nyt tämä ukko lähtee kohti kauppaa ja mahdollista leivonta katastrofia.