Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66524
Tottahan se oli
Participant

Kia, vielä on kuule toivoa! Niin kauan kun on hoitoa, niin sitä kirvestä ei kannata kaivoon heittää. Mietin itse usein kun kuljen ihmisvirrassa, että kuinkahan moni tietämättään sairastaa syöpää. Olenhan ollut yksi heistä joskus, ja voin olla vieläkin. Joten tämä siis muistutuksena meille, että olipa terve tai tietämättään sairas, niin niitä elinpäiviään ei voi tietää. Ja tiedä häntä, vaikka se siirtyminen tuolle toiselle puolelle olisi helpotus ja siellä olisikin kaikki paremmin ! Noh, tämä meni nyt taas tämän pohdiskeluksi. Tällä yritän aika tod näk itseäni lohduttaa/valmistaa, mikä lieneekään oikea sana.

Mutta Kia, sinähän olet missimitoissa 🙂 mutta jospa painosi tuosta hieman vielä nousisi. Saisit vahvuutta sietää sytoja.

Olen itsekin miettinyt, kuinka elimistöni kestäisi uusia sytokierroksia. Veikkaan, että huonosti. Palautuminen on ollut hidasta viime vuoden sytoista, joillakin toipuminen on ollut nopeampaa, johon siis vertaan itseäni. Ukolla (minäkin alan tässä jo lyhentelemään)) vaikuttaisi kyllä todella olevan hyvä peruskunto. Toivotaan, että leikkaus ja tulevat sytot nujertaa syöpää oikein kunnolla!

Lähetän täältä teille Kia ja Ukko rutkasti lämpimiä ajatuksia ja PALJON energiaa jaksaa tämän sairauden kanssa. Kirjoitellaanhan, kukin jaksamisen ja tilanteen mukaan. Mukava, kun olen ”löytänyt” teidät ajatusten vaihtoon.

Terkuin Tottis