Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66473
ronja
Participant

Hei
Kävin syöpäpolilla. Nyt tuli kaikista hoidoista 2 kk tauko. Sitten verikokeet, CT ja lääkärin vastaanotto. Ei lähetettä keuhkopolille kun 3mm muutos on niin pieni ? Itse hermoilen sitä.
Onko muilla keuhkoissa etäpesäkettä ? Mitenkähän se hoidetaan vai hoitavatko enää mitenkään. Sekin on käynyt mielessä.

Maya, syömisvaikeudet hipecin jälkeen ovat vielä muistissa. Laihduin 16 kg silloin 2 kk aikana
Ei vaan pystynyt syömään sen olkapääkivun takia. Ne kivut oat kuulemma jotain heijasteita leikkauksesta eikä niille mitään voi tehdä kuin odottaa sitä parempaa päivää.

Olen nyt paremmassa kunnossa kuin aikaisemmin. Olen jaksanut ulkoilla ja laittaa ruokaakin. Ruokahalu on pikkusen parempi. Olen saanut painoa vähäsen jopa nousemaan. Syön 2 t välein hereillä ollessani. Elän tän 2 kk kuin viimeistä päivää. Yhtään kun ei tiedä miten tauti
jyllää sisuksissani ja keuhkoissa. Pelottaakin tuo. Minulla on 2 lasta, aikuisiässä jo molemmat. Heitä olen kertonut, että tässä voi käydä huonostikin. Eivät he halua siitä puhua.
Siis kirjoitin kaikenlaista asiaan liittyvää ylös ja tein valtakirjat valmiiksi asioiden hoitoa varten. Toion kuitenkin parasta ja yritän olla vaipumatta synkkyyteen.

Toivottaasti Maya sinulla on jo paremmin ja erityisesti toivon ettei tauti ole levinnyt imusolmukkseisiin eikä muuallekaan.

Toivon kaikille hyvää vointia