Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66466
Tottahan se oli
Participant

Tervehdys Kia! Olen lukenut päivityksiäsi. Päivän päätteeksi olen aina ajatellut kirjoittavani tänne, mutta illalla olen ollut ihmeellisen väsynyt. Saunan laitoin tässä yks ilta noin klo 20 lämpiämään, mutta en jaksanut sinne kuitenkaan mennä. Tullut outoa väsymystä. Tarvitsen unta paljon, se toki aina virkistää. Täytyy seurata……

Kortisonista mulla on ollut enemmän positiivisia kuin negatiivisia kokemuksia. Turvotus on tietty hieman ikävää, tiedän…, kasvot pöhöttyy. Kielen ja ikenien arkuus ja sammas kieleen tuli minulle sytojen vaikutuksesta. Viimeisimmän syton jälkeen kieli oli useamman viikon oudon tuntuinen. Samoin poskissa oli punaiset laikut muutaman päivän kortisonin aloituksesta. Myös lopetuksen jälkeen muutaman, ehkä 2-3 päivää. Punaposkisuus ei ollut ns. normaalia punaposkisuutta. Kortisonin aiheuttama virkeys vaikutti yöuniin, nukuin levottomasti, ei oikein saanut unen päästä kiinni.

Tekee mieleni rauhoitella sinua, vaikka tiedän että kun tulee erilaisia oireita, pelko hiipii mieleen. Ja tuo pelon tunne on normaalia. Kukaan muu kuin joka on käynyt tätä sairautta läpi, tietää, millainen pelko tähän sairauteen ja siihen liittyviin lääkityksiin liittyy, varsinkin kun nekin saattaa tuoda niin pahan olon että niitä ei haluaisi koskaan enää ottaa. Minusta sinulla on oikeus heti soittaa hätäkeskukseen (ei tarvitse ajatella mitä muut ajattelee siellä langan toisessa päässä), jos epäilet vähänkin jotain outoa.

Lämpimiä ajatuksiani sinne Kia 💚