Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

#66439
Kuikka
Participant

Päivitystä sädehoitojen kulkuun: takana nyt 10 käyntiä, vielä 15 jäljellä. Hyvin on sujuneet hoidot. Snorkkeli ja nenänipsukaan ei niin haittaa. Posket tuntuu pullistuvan kummasti kun on pisin pidätystauko, ei ole mahdoton mutta vaatii vähän keskittymistä ja aika tuntuu matelevan sillä hetkellä kun pitää olla keuhkot täynnä ilmaa.

Onko teillä muilla sädehoidossa olevilla tai jo läpikäyneillä tullut väsymystä hoidoista? Olen joutunut useana päivänä nukkumaan parin tunnin päikkärit vaikka yöt olen saanut hyvin nukuttua. Hoitajan mukaan sädehoito voi joillekin aiheuttaa väsymystä kun taas toisille mitään väsymystä ei tule.

Aiheen vierestä pari sanaa Tamofenistä, jonka aloitin sädehoidon alkaessa. Joko Tamofenistä tai sytohoidoista olen saanut riesaksi neuropatian tapaisia oireita eli jalkaterät on etenkin yön aikana kovin pistelevät, yhtenä yönä oli myös kämmenet oudon tunnottomat. Samoin tuntuu, että jalat ylipäätään on jotenkin kipeät ja jäykät. Vaihdevuosioireita (hikoilu jne.) ei ole vielä tullut, mutta pitää varmaan pidemmän aikaa syödä Tamoa.