Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66431
Kia Kolangio
Participant

kiitos, Valonen!
eikös vaan ole kumma että ennen joku pizza oli vain pizza, tai ruukkukukka pelkkä ruukkukukka, mutta yhtäkkiä ne ovatkin SUURIA iloja.
ruokahalua riittää edelleen. herranen aika oon herkutellut ja nauttinut. vielä yks kippo lakua ja Marianne-karkkeja tuossa jäljellä, mutta sitten en enää osta päivittäin makeaa. painoakin on tullut jo 3-4 kiloa lisää, mikä on vaan ok. mutta joo, rajansa kaikella.

eilen sain vieraita, ystäväkollegat tulivat tervehtimään. ihan älyttömän kiva ilta. join lasillisen punkkua – ja just makeaa söin valtavasti. nyt on sokerikrapula :(
myös sieltä kodinhoitoapu-yksiköstä soiteltiin. sovittiin, että soittaja tulee kylään torstaina ja kartoitamme kokonaistilannetta. tarkoitus on panna pyörät pyörimään tulevaisuuden varalle jos taas menen niin huonoon kuntoon etten kauppaan pääse jne.
olen todella kiitollinen. lisää roimasti perusturvallisuudentunnetta. silti, kieltämättä asia mietityttää kun sentään suht nuorena oletkin jossain sosiaali-kotiavun piirissä.

tänään on sitten se jännäpäivä eli Sisplatiini-tykitys. huonovointisuus alkaa aikaisintaan torstaina. kestän sen kyllä, kunhan veriarvot eivät vaan romahtaisi. se tässä nyt on tärkeintä. saan tänään siis vain vajaan satsin, kokeiluluontoisen.

ei muuta kuin syöpistä kohti siis! ei anneta periksi! Sisplaan suhtaudun että tule, tule, katsotaan kumpi voittaa!!! … tööt. pöhkö juttu :)

oikein hyvää päivää kaikille! toivottaa Koo