Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#66389
pauliina78
Participant

Heippa! Täällä vielä odotellaan lääkärin soittoa..viikko vielä. Viikonloppuna mulla tuli taas nää mun valemenkat,ihan ajallaan…26pv kierto. Äh, kyllä mä arvasin ettei tää johdu siitä arpikudoksesta, tää on niin säännölistä, aivan mun kk-kierron mukaan leikkauksesta lähtien tullut..enpä tiiä mitä sitten seuraavaks. Tuskinpa ne tota endoa mitenkään saa tuolta pohjasta poltettuakaan..voi paska. Stressaa. En jaksais enää yhtää mitään ronkkimista. Haluaisin vaan olla ja jatkaa elämää. Unohtaa koko syöpäpaskan.
Onpa tylsää sun lonkkavaiva. Varmasti vaan joku lihas tai hermosärky. Tietysti sitä alkaa miettiä kaikenlaista kun kontrolli lähestyy. Tosi tylsää että joudut odottaa maaliskuuhun,plus sitten jos ottavat kokeita,niin taas piinaava odotus. Mutta kesäksi saat ton homman varmasti jo pois alta. Tai no vapuksikin jo!
Mä aina välillä käyn omakannassa kurkkimassa,mutta eipä sinne ole tullut mitään. Sitä papaa jännitän ihan hirveesti. Ja tietty sitä kudoksen lausuntoa. Mutta kyllä se lääkäri sanoi heti sitä arpikudokseksi,niin siihen yritän luottaa.

Tsemppiä sulle odotteluun. Kiva kuulla sun kuulumisia!