Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66388
Maya
Participant

Hei Ronja sekä muut!

Mukava kuulla kuulumisiasi, vaikka on sinulla ollut rankkoja hetkiä.

”Mukava” myös kuulla, että tuo olkapääkipu voi olla siis ihan normaalia hipecistä johtuvaa kipua, ja on siis myös ohimenevää.
Minulla se on nyt tosi pahana tuo olkapääkipu. Kyljissä ja rintojen alla myös kovaa kipua etenkin kun syö.

Soitti tuossa hoitaja leikanneesta sairaalasta. Kyseli paljon kaikkea, sitäkin, onko jo kutsu ensimmäiseen kontrolliin tullut. Ei ole tullut. Tänään soittelin taas Kysiin, mutta ei ollut mitään tietoa heillä vielä, että hipec on edes tehty minulle. Sihteeri oli mukava, sanoi, ettei minun tarvitse alkaa itse aikaa kalastelemaan, vaan hän laittaa asian itsensä hoidettavaksi ja laittaa minut vaikka kiireellisenä jonoon, jos tarve vaatii.

Crp on laskenut normaaliksi, hb noussut juuri ja juuri viitearvojen sisälle, mutta trombosyytit vaan kohoaa ja kohoaa. Pelottavaa. Se kontrolloidaan oman tk:n kautta maalis-huhtikuussa viimeistään. Trombot menee mulla tällä hetkellä yli neljässä sadassa.

Väsynytkin olen. Voisin nukkua 15-16 tunnin yöunia, mutta pakko nousta aamuisin. Yksinäisyys on hirveää. Tuntuu, että kaikki jotka pitivät yhteyttä ennen sairastumista ovat kaikonneet tai laittavat korkeintaan whatsapp tai messenger viestiä.

Ronja, minäkään en jaksa liikkua. En edes uskalla mennä ulos, kun on niin liukasta nyt.

Hetki kerrallaan eteenpäin.

Voimia meille kaikille!