Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66384
ronja
Participant

Hei Maya ja muut,

Olen ollut sairaalassa reilun viikon vatsakipujen takia. Siinä rytäkässä meni avannekin tukkoon ja sen saaminen auki oli ylimäräinen homma. Aukesi lopulta nenämahaletkulla.

Maya mulla on täsmälleen sama syöpä kuin sinulla. Mulla erona vaan että syöpää oli monessa imusolmukkeessa ja Hipecissä poistettiin myös mm.vatsapaita . Nyt on sitten maksaleikkauskin tehty etäpesäkkeen takia 12/19 ja olen kerrran saanut sen jälkeen sytostaatit, Meni ruokahalu ja kun jouduin nyt sairaalaan olin aliraittu enkä edes huomannut sitä. Tällä reissulla todettiin keuhkoissa 3mm etäpesäke mikä harmittaa.Tauti menee sina pikkusen edellä. Sytostaattia en enää kestä.

Hipecin jälkeen mulla oli n. 2kk olkapääkipu aina kun söin. Se meni itekseen ohi. Vatsakipua ei niinkään ollut avanteen takia.
Pääsin eilen kotiin. Kontrolli 3 vkon päästä syöpäpolilla. Nyt yritän liikkua ja keskityn tähän syömiseen ja toipumiseen. Ruokahalua ei edelleenkään ole.

Tää tauti tekee joskus epätoivoiseksi kun aina vaan etenee. Pitäis jaksaa liikkua se tekis hyvää mutta kun ei sitäkään jaksa.

Oli Maya kiva kuulla että olet noin hyvin Hipecistä toipunut ja onneksi ei tauti ollut levinnyt. Mulle sanottiin et Hipecistä toipuminen vie 2-3 kk ja sen se ottaakin

Hyvää vointia kaiklle !