Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66362
Tottahan se oli
Participant

Se perinteiden lausahdus….. ei voi olla totta😕, suututtaa…., tuo hoitohenkilökunnan asenne, että ”hengittääkö se vielä” , mikähän siinä on niin vaikeaa ajatella/huomioida, että muita potilaita on ympärillä ja vanhus on jonkun rakas lähimmäinen, arvokas ihminen. Miksi, miksi, miksi näin…..

Oletpa ollut todella huonossa kunnossa 😔 kuume on ollut todella korkealla, en itse noissa lukemissa pystyisi liikkumaan ollenkaan! Eivätkä yrittäneet tosissaan etsiä sinulle petipaikkaa, vaan istuttivat käytävällä…. ei hyvä ihme sanon minä. Alkaa tiedätkö suututtamaan ja itkettämään tuo tilanne, mitä olet kohdannut. Toivottavasti et ole saanut influenssaepidemiaa mahatauteineen, joka täällä minun alueellani jyllää parasta-aikaa (keskisessä Suomessa). Ethän jää kotiin odottelemaan jos tuo tartuntaepidemia iskee! Heti sairaalaan ja ambulanssilla. Vaikutat liian kiltiltä, muista ja yritä jaksaa vaatia, että sinut huomioidaan paremmin. Tiedän, että se vie voimia, mutta että näillä tsemppisanoilla sinua rohkaisee 💚

Kotiavusta, johon sinua Kia on ohjattu, niin oletan sen sisältävän esimerkiksi mahdollisuuden valmisruokaan kotiin tuotuna, peseytymisapua, pyykinpesuapua, ruoanlaittoapua ja joillakin paikkakunnilla tarjotaan järjestöapua esim. ulkoiluun, kaupassakäyntiin yms. Kotiapu voisi tuoda turvallisuuden tunnetta, he katsoisivat kuntosi perään ja huolehtisivat tarvittaessa jopa sairaalaan.

Itse sain tuon edm. mahainfluenssan alkuviikosta. En ole vieläkään kunnolla toipunut. Mutta tämä on pientä, tämä menee kyllä ohi. Peruskunto kun on huonontunut, niin toipuminenkin viivästyy normaalia enemmän.

Virtuaalinen lämmin halaus täältä Kialle, ja jaksamista kaikille tämän sairauden kanssa.

Näin kirjoittelee Tottis