Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66340
Maya
Participant

Toipuminen takkuaa. Syöminen ei onnistu edelleenkään kunnolla. Eilisen illan oksensin, kun erehdyin syömään kiinteää ruokaa pieninä annoksina muutaman kerran päivän aikana.

Hakasten poistossa kävin eilen. Hakasia hoitaja poisti viisikymmentä. Pitkä haava siis. Samalla reissulla kävin verikokeissa, perusverenkuva kontrolloitiin, vastaukset saan tänään. Katsotaan onko hb noussut yhtään siitä mitä se oli kotiutuessa.

Yöt nukun huonosti. Olen pystynyt jättämään vahvat kipulääkkeet pois. Panadolilla pärjäilen. Leikkaushaava ei ole lainkaan kipeä, mutta outo kylki- ja rintakipu vaivaa. Päivystyksessä kävin viikonlopun aikaan – kuulema ylireagoin, hätäännyn, jolloin koskee entistä enemmän. Sydän kuitenkin ensihoitajien mukaan kunnossa. Keuhkojen kuntoa en tiedä, hengittäminen sattuu, mutta ainakin lauantaina hapetuin erinomaisesti. Iltaisin saan kyllä unen päästä hyvin kiinni, mutta herään pian ja käteni ovat sen jälkeen aivan saman tuntuiset mitä on, jos on levottomat jalat. Jotain vieroitusoireita vahvoista kipulääkkeistä?

Kuinka Ronjalla menee?