Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66327
Kia Kolangio
Participant

onnea Tottis-isoäidille! :) :) :) uskon että saat nauttia pikkuisesta vielä vuosikymmeniä! etkö sä ole vasta viisikymppinen jos sitäkään. varmasti herkistyttävä hetki. mua melkein naurattaa että miten joku voi täyttää 1 vuotta! onko tyttö vai poika? ymmärtääkö jo salaperäisten lahjapakettien päälle? voi toista.

kiitos kun sanot noin että anna itsellesi aikaa. välillä sitä on niin malttamaton että ei jaksaisi edes katsoa tulevaisuuteen kun huonovointisuus riehuu.
mun sytot jatkuvat toistaiseksi. saattaa mennä koko talvi kuten viime vuonna. saan siis aina kolmen viikon lukujärjestyksen. seuraava syto, jos labrat antavat myöden, on alkavan viikon perjantaina. sitten saan kouraani taas uuden kolmen viikon aikataulun.

kerään tässä voimia jotta saisin alas Nurtidrik-aamiaiseni, kahvi tuli jo ylös. vähän huilaan ja sitten yritän kulauttaa litkun. ei siinä mitään, se on loppujen lopuksi aika hyvän makuista. metsämarjaa. suosittelen jos jollain on lisäravinnon tarvetta.

yöllä nukkuessani tapahtui mysteeri. yöpaidan hiha oli aivan verinen mutta ihossa ei ole jälkeä eli iho on ihan siisti. outoa.
ei merkittävää hikoiluakaan.

mun on otettava nyt se Kela-taksi käytäntöön. ensi viikoksi on kaksi reissua syöpikselle enkä peruskuntoni vuoksi jaksa hoitaa niitä julkisilla. se omavastuu vuodessa on 300 euroa, se raha on nyt revittävä jostain. pe siis syto ja ke lääkärin tapaaminen. yhteensä 100 euroa.
tiukkaa tulee olemaan.

ihmettelen miten toi Tottiksen yksi lause lohduttaa mua näin paljon. anna itsellesi aikaa. kyllä tämä palsta on välillä niiiiiiin tärkeä. kiitos myös sivuston ylläpidolle!