Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66318
Kia Kolangio
Participant

lauantaita kaikille,
päätin tulla listaamaan tännekin vuodenvaihteen sairausvaiheita yhteenvetona.

1) lokakuussa alkoi yöherääminen. tämä tosin johtui/johtuu kaamoksesta, kuten ennenkin, mutta varmasti vei tuokin energiaani eikä ainakaan parantanut kokonaistilannetta. nyt vaikuttaa siltä, että unirytmi on korjaantunut, vihdoin.
2) marras-joulukuussa alkoi kova kutina. syytä ei saatu koskaan selville. kutina tuli ja sitten meni.
3) tammikuussa kuumeilua monta viikkoa. yksi yö osastolla. antibioottikuuri. kuumeilu jatkui ja oli koko ajan siinä rajoilla. lääkäri sanoi, että kuumeilu kuuluu sairauteen. helmikuun 6. päivä oli ohimenevä 37,8 iltalämpö, palautui pian normaaliksi.
4) sytot tähän mennessä 2 krt. viimeisin aiheutti rajua pahoinvointia.
5) täydellinen ruokahaluttomuus. paino tipahti nopeasti 2,5 kiloa. olo heiveröinen. aloitettu 6.2 Nutridrink-lisäravinne. pysyy ainakin sisällä. koko vuoden painonlasku on noin 10 kg. lähtötilanne siis sairauden alussa 73 ja nyt noin 63.
6) voimia ei ole tällä haavaa esim tiskata seisovaltaan. tänään otin partsilta ylimääräisen ”kotityö”-tuolin keittiökalusteeksi.
7) satunnainen sekä epäjohdonmukainen yöhikoilu jatkuu.

näin. tässä tärkeimmät. mitään labra-arvoja en rupea tulkitsemaan, se jääkööt lääkärin ja hoitajien huoleksi.
mieliala vaihtelee. kun pahoinvointi iskee ja oksentaa ja oksentaa vaikkei mitään olisi enää oksennettavaakaan tipahdan ankariin mielialoihin.
mutta kun se yökkääminen loppuu ja pahoinvoinnin riehu laantuu, mielikin piristyy heti. taas selvisin, on tuttu olo. sitten syvä kiitollinen huokaus.

no niin, halusin vaan tulla kirjaamaan nuo muistiinpanot itselleni talteen.

mukavaa viikonloppua kaikille :)