Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66314
Kia Kolangio
Participant

moi, kiitos vastauksista. ihmettelen tosiaan sitä että mulla tuo hikoilu on epäjohdonmukaista. onko se sitten vaan se pelkkä syöpä mikä sitä aiheuttaa oli sytot päällä tai ei.
olen nähnyt tuon Valosen vinkkaaman dokkarin Wilko Johnsonista. erityisesti mieleen jäi kun hän sanoi, saatuaan ns terveen paperit, että se vasta oudon reaktion synnyttikin. että oli jotenkin ”pettynyt”. vai muistanko nyt oikein? olen katsonut vuoden aikana niin paljon syöpään liittyviä ohjelmia että saatan sekoittaa johonkin toiseen sairaskertomukseen. joka tapauksessa joku tervehtynyt on näin todennut. eli kun ensin saa kroonisen taudin diagnoosin ja sitten kaikki kääntyykin päinvastaiseksi. oletkin terve. onhan siinäkin oma sopeutumisensa.
mitähän sitä muuten tekisi jos itselleen kävisi näin. nyt tuntuu siltä että ei muuta kuin kieriskelisi onnesta sekavana, selvähän se.

tuosta hikoilusta vielä. esim vaihdevuosihikoilut on mun osalta jo hikoiltu. meinaan tuota Valosen arvelua josko se olisi sukupuolisidonnaista.
ja edellisyö oli täysin hikoilematon, vaan jo viime yö aivan erilainen. hiki lenki ja kesken unieni piti mennä puoliunessa vaihtamaan yöpaitaa. onneksi sain heti unenpäästä kiinni. mitä lahjaksi hikoilevalle syöpäpotilaalle: yöpaita! :) niitä onkin jo kertynyt kaappiin aikamoinen läjä.
jos ennen muinoin terveenä pesin paljon pyykkiä rakkaan koirulini takia, niin nyt ihan itse sotken vuodevaatteita ja yöpaitoja tai mitä tahansa kotivaatteita. kotivaatteita riittää ja piisaa siis, sitten mulla on pari vaatekertaa lääkärikäynneille ja sytohoidoille. helppohoitoisia neuleita.
kesä on sitten eri juttu. silloin saatan vielä miettiä miten olisi kiva pukeutua. mutta nyt siis näin.

minusta teillä kaikilla on asenne kohdillaan. viittaan tuohon Valosen mainintaan Tottiksen(kin) asenteesta. ja Myy, joka on perustanut jopa yrityksen! ihan huikeaa. toteuttanut elämänsä haaveen.

ruokahaluttomuuteeni olen ottanut nyt käyttööni Nutridrink-lisäravinnetta. ei siis laihduttajien Nutrilettiä vaan Nurtidrinkiä. ne ovat eri asioita.
kohentaa selvästi oloa vaikkei juoma mikä nautinto olekaan. ostin metsämarjan makuista ja kun sen kaataa lasiin, ja kuvittelee istuvansa jossain etelässä palmun alla juomassa smoothieta niin alas menee. eikä tule samantien ylös, ei ainakaan tänään tullut. pari yrjöpäivää on nimittäin taas plakkarissa. mitään ei tee mieli, ei siis mitään. eli ihan on taas väkisin syötävä. syöminen on aina urakka, työläs juttu. nyt ymmärrän esim anorektikoita miten vastenmielistä se on saada alas ruokaa, vaikkakin syyni ovat erit kuin heillä. tai ainakin syiden lähtökohdat.

päivä kerrallaan. ei tässä muu auta.

hyvää päivää kaikille, toivottaapi Kia