Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

#66269
Sohvi
Participant

Tänään oli ensimmäinen sädehoito. Olivat tunnin myöhässä. Harmi, sillä kuten oon sanonut teen tätä työssä käyden joten vähän tuli extramiinusta. Itse toimenpide ei kestänyt kauan. Vedin syvään hengitystä, läppä tuntui menevän aikasemmin kiinni kun mun hengenveto vielä ois halunnut jatkua (koska käsketään vetää syvää). Uskon, että tuossa jatkossa oppii ettei tarviikkaan niin syvään vetää, olivat tehneet laskelmat ja 2,2 litrasta puhuivat. Välillä ottivat kuvia ja silloin oli vain 7 sek pidätysaika. Itse toimenpide oli nopea ja palasin töihin. Toivon todella, että saavat aikatauluni muutettua, tällä hetkellä tosi hulluja aikoja, huomenna on sentäs 8.15 ja niitä mä haaveilen… Oli ihan kiva kun taustalla soi musiikki. Johnny Cashin Hurt biisi tulee varmaan jatkossa muistuttamaan ensimmäisestä sädehoidosta.
Millamari, minulle sanottiin että hormonilääke syönnin yhteydessä, ei muuta tarkkaa aikaa (no mulla vuoden Tamofen ja sitten tulee sama kuin sulla) joten olen minäkin päätynyt, että otan iltapalan yhteydessä. Muu syöminen päivällä voi vaihdella, niin jotenkin helppo pitää ilta rutiinina.
Jännä juttu oli rasvaamisesta. Minusta vastannut hoitaja kyseli, oonko yleensä rasvannut rintojani. Sanoin, että en, inhoan muutenkin rasvaamista, pidän sen miniminä, mutta olen ostanut Aqua L rasvaa tätä varten. No hänpä sanoi, että se rasvaus on vanhaa tietoa. Jos en muutenkaan ole rasvannut, niin ei mun ennakoivasti tarvitse aloittaa.