Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Rintasyöpä / hoitojen alkaminen Vastaa viestiketjuun: Rintasyöpä / hoitojen alkaminen

Vastaa viestiketjuun: Rintasyöpä / hoitojen alkaminen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Rintasyöpä / hoitojen alkaminen Vastaa viestiketjuun: Rintasyöpä / hoitojen alkaminen

#66222
Sohvi
Participant

Hajakka,
vieläkään en tajua, että tämä minulle kävi, vaikka niin nopeasti kaikki meni. Heinäkuun lopussa mies ”pakotti”minut lekuriin(olin ollut edellisenä vuonna, ei mitään, eikä nytkään pahkuroita tms) Lekuri sanoi heti, että röntgeniin. 2 päivää ja sain tiedon, että pahalaatuinen, se oli perjantai. Maanantaina (olikohan 31.7) kirralta soitetttiin, että otanko peruutusajan vastaan, leikkaus olisi 15.8. En todellakaan hiffannut että ihan SYÖPÄ iski, ajattelin, että no kasvain pois vaan, tarvittaessa tissi, mitäs siitä. (en minäkään tiennyt kannattaako antaa ottaa tissi pois, aivan sama, mutta suosittelivat säästävää(siinä tulee kyllä sitten vielä tuo sädehoito) .
Käskivät tulla tekemään suunnnitelmaa, sanoin töissä, että varmaan tuun takasin pian. Sehän olikin monen tunnin juttu, tapasin kirurgia, hoitajaa, anestesialääkäriä, minut leikkaaavaa kirurgia, rinnan kuvaajaa Muistan kun papereissa luki, sinulla on todettu rintasyöpä.
Eli 2 viikkoa meni kun pääsin leikkaukseen(oli kai peruutuspaikka). Määrättiin kuukauden saikku, mutta toivuin hyvin, nautin kesäisistä päivistä kävelemällä dreenin kanssa(pussi johon kainalosta olisi voinut valua nesteitä kun sieltä otettiin imusolmukkeita pois). Minun hermo ei kestänyt kotona oloa niin hyvässä kunnossa ja olin 2 viikkoa pois. SItten odottelua, sytot alkoivat syyskuun lopussa. Ekan ja tokan syton välissä olin poissa, koska sain niin järkyn flunssan ja siitä yskä kestikin pari kuukautta. Arvot pysyivät hyvinä ja kaikki sytot annettiin niinkuin oli suunniteltu. Olin muiden sytojen aikoina pari päivää poissa. Viimisestä sytosta on nyt kulunut kuukausi ja nyt alkaa vielä sädehoito, se tulee kestämään 30 arkipäivää, joka päivä Meilahdessa käytävä.
Tsemppiä sinulle. Varaudu että tulee rankkaa, mutta voi käydä myös niinkuin minulle, olen päässyt aika helpolla.(Fyssarilla kävin ahkerasti alussa ja hän naksautteli kättäni hyväksi.Älä tule vertailemaan itseäsi muihin tapauksiin (ja itsellä toimi, etten kauheasti lukenut, täällä on hyvät ketjut) Ja vaikka nyt saattaa tuntua, että pitkä rupeama edessä, niin kyllä se menee!