Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

#66184
Maria63
Participant

Viimeinen syto saatu pari päivää sitten. Syto 1: kaikista pahin, ensin hirvittävä migreeni, lihas- ja luustosäryt pari viikkoa ja siinä ohessa pari päivää nenäverenvuotoa ja pari pävää ripulia. Syto 2: Kortisonit laitettiin nyt tipassa koska saattoi olla migreenin syy. Koko 3 viikon aikana ei ollut kuin nuo nenäverenvuoto ja ripuli parina päivänä, muuten hyvässä kunnossa ja tein melkein päivittään pitkiä kävelylenkkejä.
3 syto: täydellinen romahdus, aivan vetämätön, ruoka ei maistunut kuin kaurapuuro ja viipaloitu omena, maito. Ulkona en käynyt postilaatikkoa tai roskista pidempänä. Nestettä kertyi kroppaan ihan sikana, jalatkin oli kuin elefantilla.
Sitten vuorossa 1.cef: Hoitaja sanoi että olisi helpompi kuin doke. Innoissani sitä odotin vai todetakseni, että 2 viikkoa yhtä samaa väsymystä höystettynä jatkuvalla kuvotuksella.Ei auttanut primperanit. Ruoka ja hajut kuvotti ja päivät meni siihen kun mietti mitä pystyisi syömään kun nälkä oli koko ajan. 2.cef: sama kuvotus ja väsymys höystettynä ummetuksella joka oli aika tuskaisaa.
3. cef: Suonet kaikki jo ihan ”ruvella” koko väsivarsi täynnä reikiä kun mistään ei oikein tihkunut enää mitään. Pieni suoni kämmensyrjästä sitten toimi. Kortisoni edelleen tippana ja kotona sitten parin päivän ”häntä” jatkoksi tableteilla alenevin annoksin tuohon kuvotukseen, mutta ei se viime jaksollakaan mitään auttanut. Katsotaan nyt sitten miten tää viimeinen jakso menee. Toistaiseksi hyvin. Makunystyrät alkaa pikkuhiljaa elpymään, ruokien maut erottuu jo jotenkin.

Noita kylmä – kuuma oireita on ollut mullakin tässä cef aikana. Kylmyys on ihan totaalista että on pakko lämmittää sauna jotta siitä pääsee yli.