Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Hiukset Vastaa viestiketjuun: Hiukset

Vastaa viestiketjuun: Hiukset

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Hiukset Vastaa viestiketjuun: Hiukset

#66181
Maria63
Participant

Mulla tukka rupesi oikeasti lähtemään toisen syton puolivälissä, karvoja löyty joka paikasta, niin ennen kolmatta kaveri veti vanhalla koneella loputkin pois kun aloin näyttää ihan Alienilta :) pieni sänki jäi, mutta se on pikku hiljaa kasvanut tässä hoitojen loppupuolella, viimeinen cef oli pari päivää sitten, joten tänne siten vaan jonottamaan tukan kasvua. Tää sänki on sitä millasta mulla ennenkin on ollut, maantienväristä ja seassa valkosen harmaita hiuksia, mut tavallaan osa siitä on kai sitä vanhaa tukkaa joka jäi sängeksi. ehkä vähän sellaista karvasen oloista. Mä niin toivoin että, saisin sellasen luonnonvaalean kihartuvan tukan ettei tarvis alkaa sitä värjäysrumbaa. Kulmakarvat ja ripset on jotakuinkin tallella, pikkusen vain harventuneet. Muu osa kropasta hyvinkin karvatonta.
Nyt on pelko persiissä, ettei tukka kerkiä kasvaa kesän festareille:) mulla on normaalisti lyhyehkö tukka, joten ihan hirveesti se ei vaatis ja muutoinkin kasvaa kuin ruoho. 4 päivän Iskelmäfestareilla ei kyllä peruukki pysy vauhdissa mukana. Peruukkia olen pitänyt vain kauppa- sairaala- ja kyläreissuilla, kotona ilman tai pipolla kun pää palelee aika lailla.
En löytänyt samanlaista luonnonvaaleaa lyhyehköä peruukkia mistään, kun se väri ei ole kuulemma muotia nyt, vaan vaaleat oli lähinnä harmaanvaaleita, ja kuka nyt ehdoin tahdoin harmaat hiukset haluaa. Kävin siis molemmissa Helsingin Hus sopimusliikkeessä. Hyvä palvelu molemmissa, mutta kun trendit on peruukeissakin niin minkäs teet. Malli on muuten hyvin lähellä omaani, mutta väri huomattavasti tummenpi jossa sitten harmaanvaaleita raitoja tms.