Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

#66161
Maria63
Participant

Täytyy nostaa kyllä hattua teille, jotka ootte sytojen aikana käyneet töissä. Itse en olisi missään vaiheessa jaksanut, ei tarvi isoakaan hommaa tehdä niin on puoli kuollut ja sänkyyn pitää päästä, esim. kaupassa käynti, tiskien tai pyykin pesu. Hb tuli rytisten alas 145->104, ei ihme jos vähän väsyttää.
Ajattelin nyt kuitenkin jos maaliskuun olisi töissä, kun siinä ei ole oikein mitään ohjelmaa muuta kuin siitä pienestä resektiosta toipuminen, vaikka se on mulle sl kirjoitettukin jo. Ei kai siinä mitään estettä luulis olevan, jos sängynpohjalta niitä hommia etänä teen. En ole siitä kyllä vielä pomon kanssa jutellut.

Mä sain kanssa noi syto ”esivalmisteluajat” huhtikuun alkuun. Hirvittää se hengityksen pidättäminen, 20 sek. on pitkä aika kun sitä kokeilin, vaikka hyvät keuhkot onkin. Täytyy vissiin treenata kotona valmiiksi.

Hienoa Sohvi jos tukka jo kohisten kasvaa. Mulla on n.7 mm sänki eli on sekin vähän kasvanut ja joka aamu katsastan sen suurennetulla peilillä onko kasvanut lisää, kohinaa sieltä ei vielä kuulu vaikka normaalisti mulla kasvaa 1,5-2cm/kk :)