Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66149
Tottahan se oli
Participant

Kiva kuulla sinusta Kia! Jospa pahoinvointia ei enää tulisikaan! Olisiko käytettävissä millaisia pahoinvointilääkkeitä? Hikoilua oli minullakin sytojen aikaan. Pistin osittain viime kesän kuuman ilman piikkiin, mutta kyllä suurin osa oli käsittääkseni sytojen aiheuttamaa. Hiki tuntui tuoksahtavan minulla pahalle myös sytojen aikaan, tuntui että pesun vaikutus ei kestänyt kauan😬

Oma sairastaminen ei ole vielä hävinnyt mielestä, vaikka töissä sitä tuttua kiirettä. Osa työkavereista on ikäänkuin pysähtynyt asian ympärille eli ovat alkaneet jotenkin pohtia, mistä elämässä on todella kysymys. Tuntevat ehkä jopa pelkoa omasta mahdollisesta sairastumisestaan, että entä jos sattuu omalle kohdalle. Mutta suurin osa, kuten minäkin ennen, menee tukka putkella eteenpäin. Noh…, mutta kaikki aikanaan.

Hoitoväsymys alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, vielä sitä toki on. Hiukset kasvaa, hyvä niin toki. Väri on todella tummempi kuin oma edellinen. Ei kiharaa vielä havaittavissa.

Kuinka Kia sinun iho ja silmät voivat? Itsellä sytot aiheutti jonkin verran ihon kuivumista, pahiten kuivui silmät.

Lähetän täältä tsemppejä 👍 että labra-arvot pysyvät hyvinä! Vettähän sitä kannattaa juoda paljon, ja hedelmiä syödä ja kaikkea muuta terveellistä (parsakaalia, pähkinöitä, lime-hedelmiä, vihreää teetä, vihreää salaattia yms.) Tuttuahan tämä on…..

Rauhallista mieltä myös minulta, kaikille. Tässä vain eteenpäin taaperretaan.