Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

#66098
Maria63
Participant

Moi kaikille, liityn minäkin tänne kun sädehoidot on pian alkamassa. Viimeinen cef on ylihuomenna, luojan kiitos. Sen jälkeen tehdään vielä pieni resektio, ja kun siitä on toivuttu niin sädehoidot alkaa huhtikuun alussa. Mulla on siis tehty vas. rinnan säästävä leikkaus + kainalon tyhjennys.
Luin juuri yhden sädehoito-oppaan, mutta olisi kiva kuulla teiltä, jotka ehkä parhaillaan käytte hoidossa tai jo lopettaneet, miten homma on sujunut. Itseäni huolestuttaa lähinnä se että, kyseessä on sydämen puoli, jolloin säteet voi vaurioittaa sydäntä ja suuria verisuonia. Mutta ei kai siihen järkeviä vaihtoehtoja ole. Onneksi on rintakudosta jäljellä, joka jonkin verran suojaa siinä kohtaa.
Entä oletteko kyenneet käydä hoitojen aikana töissä? Talous sen verran kuralla jo, että sitäkin täytyy miettiä. Mulla saattaisi olla mahdollisuus tehdä etätyötä osa-aikaisena. Itse työpaikalle en jaksaisi vielä mennä kaikkien kysymysten ja pällistelyjen kohteeksi, tiedän että ihmiset saattaa olla tosi uteliaita ja tökeröitä.
Ajattelin pääseväni tästä väsymyksestä jo pian, mutta nyt luin, että sädehoitoonkin kuuluu väsymys, onko se jotain tähän syto väsymykseen verrattavaa? Jolloin nukutaan 12-18 tuntia vuorokaudessa… Sitten mulla on lymfaturvotusta kädessä, tukihiha ja käsine on käytössä, ja tämäkin kuulemma voi pahentua….nyt jo tarpeeksi epämukavaa.
Sitten yksi käytännön kysymys teille, jotka käytte Meilahdessa; onko mitään toivoa parkkipaikasta jos kävisi siellä omalla autolla? Tulen sen verran kaukaa, että oma auto lyhentäisi puolella matka-aikaa.