Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#65965
Maya
Participant

Hei Ronja, voimia sinulle! Kiitos, kun jaksoit kirjoittaa.
Saanko kysyä, että onko sinulla avanne? Millaisia oireita sinulle oli ennen kuin sairaus todettiin? (yritän etsiskellä näihin vastausta vielä aiemmista viesteistäsi)

Minulle on nyt annettu leikkauspäivä. Eilen viimein soi puhelin ja sain asiaan varmistuksen. Peruste leikkaukselle oli se, että umpparin aikaisissa tt-kuvissa tosiaan näytti, että umppari puhjennut, mutta ei ollutkaan. Ja nyt tärkeä selvittää, mikä tuo outo muutosalue kuvissa on.

Minulla on ollut aika paljon kipuja viime aikoina. Juurikin vatsan alueella. Olen aiemmin laittanut kivut kierukasta johtuvaksi, joka minulle laitettiin vuosi sitten – aika tarkalleen, mutta nyt en enää olekaan niin varma sen suhteen. Lääkäri kyseli minulta, kun toista kertaa soitti minulle kuvauksen jälkeen, että onko kipuja ollut ja rehellisesti kerroin. Leikkaavalle lääkärille en ole kivuistani vielä kertonut. Toinen oire mikä miulla on, että valtaosa käyttämistäni lääkkeistä tulee suoliston läpi sulamattomina. Hankala vaiva, mutta nyt kun on joutunut stressaamaan ja jännittämään pari viikkoa, onkin maha heittäytynyt toimimattomaksi suurelta osin. Tästäkin kerroin lääkärille ja hän sanoi, että hänen mielestään ei ole mahdotonta, jos kyseessä kasvain, että lääkkeet tulevat läpi.

Preoperatiivinen käynti on muutaman päivän kuluttua. Aika matelee, eikä tekemistä tahdo keksiä. Missään ei jaksa käydä eikä kukaan, miesystävääni lukuunottamatta, ole ilmaissut haluaan tulla vierailulle. Asiat vain pyörivät mielessä. Ja tulevat uniin painajaisina.

  • Tätä vastausta muokkasi 3 years, 6 months sitten Maya. Syy: Lisäys tekstiin