Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#65921
Kia Kolangio
Participant

hei lauantaita kaikille!

mukavilta kuulostaa tietin joulut ja uudenvuodet, Pauliina ja Myy.
paitsi tuo Pauliinan perheen flunssa – ei hyvä. sitä on taas liikkeellä.

minäkin vietin menneellä viikolla yhden yön sairaalassa kun jokin pöpö iski. ei muita flunssan oireita, paitsi kutinayskää ja kuume kohosi 38,9.
diagnoosi: määrittelemätön bakteeri. leukkarit olivat siinä 150 kieppeillä. eli ei kovin paha.

nyt on jo paljon parempi, ensimmäinen täysin lämmötön päivä viikkoon. mua ei ahdista sairaalassa olo, mutta kovin pitkävetiseltä se aika siellä tuntuu jos ei ole niin huonossa hapessa että nukkuu vain.
ystävälliset hoitajat. ja se turvallisuuden tunne. silti manguin yhden yön jälkeen lääkäriltä että pääsisin kotiin, mikä sopi hänelle. apteekista hain viikon antibiootit, siinä koko juttu.

edelleen hyvä mieli jatkuu. kuumeessa tuli toki kaikenlaisia mietteitä. että tästä mä en selviä. mutta pöh ja pah. taas jatketaan!
mulla on uusi projekti meneillään, joka tavallaan liittyy entiseen työhöni, tavallaan ei ollenkaan. olen kovin innoissani siitä.
pitkin syksyä oli kaikenlaisia tuntemuksia. että mitään ei tapahtu enää, että tässä tämä oli, elämä. mutta sillekin pöh ja pah.

juuri nyt olen tietysti huippuhyvällä tuulella kun lämpöä ei ole, puhumattakaan kuumeesta.
olen siis suorastaan öklön pirteä ja elämänhaluinen :)

halusin vaan tulla tervehtimään. voimia kaikille ja mahdollisimman hyvää mieltä, toivottaa Kia