Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65893
Hikka
Participant

Heippa!

Tahtoisin kysellä onko kellään muulla ollut vastaavaa..

Keväällä toinen nännini alkoi vetäytymään keskeltä sisäänpäin. Imetys oli loppunut muutama kk aikaisemmin ja jotenkin oletin sen johtuvan hormooneista tms.
Syksyllä löysinkin ison möykyn nännin takaanta. En tiedä kauan se siellä on ollut kun rintoja olen tutkinut tarkemmin makuultaan (se tipahtaa rinnan sisälle eikä näin sitä tunne) , suihkussa satunnaisesti mutta en juuri nännin takaanta..

Pääsin mammografiaan, ultraan ja otettiin paksuneulanäyte. Radiologi sanoi samantien että näyttää pahanlaatuiselta. Ei ole kysta tms vaan kasvain ja ei hyvältä näytä.
Paksuneulanäytteessä ei ollut syöpään viittaavaa.
Mutta kasvain on tiheäkaikuinen, ei vastaa kystaa tms ja nännin vetämisen takia se leikataan paikallispuudutuksessa muutaman viikon päästä jotta voidaan koko kasvain lähettää tutkittavaksi. Varmaa on että on kasvain mutta että minkälainen..

Rintaa on välillä vihlonut kainalon suuntaan, tutkimuksista se äityi muutamaksi viikoksi että jouduin kylmäpussia siinä pitämään mutta muuten ei ole kipeä ollut.

Onko kenelläkään muulla todettu vasta leikkauksen jälkeen kasvainta tutkittaessa että olikin syöpää?
Entä onko kenelläkään ollut nänninvetäytymää tai pattia nännin takana?

Ehdin ensin jo pelätä syövän mahdollisuutta, sitten huokaisin helpotuksesta ja sitten kirurgi väläytti uudelleen syövän mahdollisuuden.

Olen etsinyt netistä nännin vetäytymisestä sekä kasvaimista yleisesti juurikin nännin takaaanta mutta eipä juuri kohtalotovereita ole.
Olisiko täällä?