Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65807
Sohvi
Participant

Kuoppa rinnassa, jaa jaa sitä tarkoitit. Mulle ei mitenkään erikseen mainittu paikoillaanolosta, mutta tosiaan, siinähän tulee niitä huuhtelujakin välillä. Muista sit et eka kerta ku käyt pissillä, niin se on punaista, CEF värjää, ei tartte säikähtää :D. Miten olet nämä Doket jaksellut?(mulla sama yhdistelmä 3+3)

Tupuna, onpas erikoinen sulla. Tosin nää meidän myrkyt on kyllä hurjia, vaikuttaa niin erilailla.

Oon niin onnellinen, ku kohta tää ohi. Ehkä se hormonihoito jänskää eniten, Tamofenissa on veritulppariski, no riskejä on kaikkia. Mä vaan mietin, että mitä jos en huomaa ja tulee veritulppa, jos liian kauan vaan ihmettelen. Pohkeet muutenkin jumissa välillä kun enemmän harrastelee.
Tiiättekö mikä jäi mietityttää, ei nyt tähän liity, mutta sanon ääneen kuitenkin. Kuulin, että jos oot itse Hussissa töissä, niin sitä Noona-sovellusta ei saa ladata omalle koneelle. (siis jos oot hussilaisena itse potilas) Hassua, kun seuraava lause oli, että pääsevät koneilla esim Faceen. Voiko tällänen huhu olla totta? Luulisi, että on järkyttävä tietoturvariski(valtakunnallisesti) jos hoitsut, lääkärit yms käyvät esim facessa firman koneilla.