Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#65803
pauliina78
Participant

Heippa Kia! Oli kiva lukea matkastasi,kiitos siitä! Itseasiassa kirjoitit siitä niin elävästi että luin sen kaksi kertaa. Kuulosti ihanalta. Ja ihan mieletön palvelu hotellissa!
Meillä meni aatto mukavasti, olimme ihan kotosalla. Sisarukset ja mummit kävivät illalla katsomassa kun pukki kävi. Voi sitä lasten riemua! Sitten iskikin koko perheelle kova flunssa, mutta parempaan päin ollaan jo menossa. Sen mitä olen oppinut syövän jälkeen on että en todellakaan enää koskaan valita mistään flunssista! Vaikka kurjaa se on katsoa vieressä kun pikkuisella kuume lähenee neljääkymppiä,mutta se on ohimenevää. Ja eipå tää olo itselläkään ole kovin juhlava,mutta tämäkin on ohimenevää.
Uusiutumisenpelko on hieman hellittänyt. Siihen on vaikuttanut varmasti tämä jouluinen aika,on ollut muuta mietittävää. Olen tässä jopa ajatellut joskus että se syövänperkelepeikko saa lähteä hemmettiin, et kyllä pilaa mun elämääni kun nyt kaikki on kuitenkin hyvin. Haluan nauttia elämästä. Tästä päivästä.

Niin,sinulla oli siskosi hautajaiset. Hienoa että jaksat olla siskosi miehen tukena. Olet kyllä mahtava ihminen. Hautajaiset ovat raskaita mutta kauniita. Isäni hautajaisista muistan parhaiten juuri tunnelman, lämpöisen ja omalla tavallaan turvallisen olon välittävien ihmisten ympärillä.
Nyt taidan mennä ottamaan tilkan konjakkia,lääkkeksi tähän yskään..lapset jo nukkuvat levollisesti.
Terkuin Pauliina78