Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65800
Kuikka
Participant

Tilannepäivitystä munkin osalta; eilen sain 5. sytohoidon. Vielä on olo Ok, vahva pahoinvointilääke Akynzeo vaikuttaa kuulema useamman päivän ajan. Ei tullut edelliselläkään kerralla pahoinvointia, näkyvin oire oli parin päivän ummetus. Ummetusta odotelessa olen jo ottanut luumupussin pöydälle ja juomista pitää nyt harrastaa. Liukkaat kelit vähentää nyt ulkona liikkumista ettei vaan tulisi jotain kaatumista ja sen myötä luurikkoja – sittenhän taas hoidot viivästyisi ja todellakin toivon, että vika sytohoito saadaan aikataulun mukaan hoidettua.

Tottahan se oli; oliko sulla sytohoidon päättyessä ihan kalju pää vai oliko jotain sänkeä tai vauvamaista tukankasvua? Mulla on nyt hennonoloista sänkeä edelleen päässä kun leikattiin tukka sängeksi tokan sytohoidon aikoihin. Luulin, että CEF-sytot tiputtaa vielä kertaalleen myös tämän jo kasvaneen tukan, mutta ei ole vielä ainakaan tiputtanut.

Kaikille uusille mukaan tulleille rohkaisuksi se mitä Sohvi jo yllä kirjoittikin: vaikka hoitoputki tuntuu pitkältä niin kun sen saa alkuun niin ihmeen hyvin se aika menee. Aina on jotain menoa kalenterissa, itse olen käynyt melko säännöllisesti myös fysioterapeutilla itse hoitojen ja lääkärikäyntien lisäksi kun leikattuun käteen yrittää välillä strangia muodostaa.