Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65791
Sohvi
Participant

5/6 takana, viime viikolla viimeeksi ja tammikuussa sitten vika. Suonet alkaa olemaan jo kadoksissa, verikokeen kun ottivat viime viikolla, niin kolmannella onnistu. Sytostaatti meni viidennellä tikkasulla. Hassua, kun yleensä suonet niin näkyvissä että heti onnistuvat. Onneksi ei tee pahaa piikitys, tosin en itseäni kyllä pystyisi. Nyt kun ollut tätä CEFfiä, niin ehkä vähän ollut ummetusta, juomiseen pitää taas kiinnittää huomiota. Tämä toka oli myös uuvuttavampaa, on tullut aika paljon koisailtua. Pienen lenkin jaksoin tehdä,tuntui pituudeltaan hurjalta.
Tammikuussa on myös sitten sädelääkäri ja silloin aloitan Tamofenhoidon, sitä kai eka vuosi tai 2 kun en ole vielä ihan postvaiheessa.

Voimia kaikille, erityisesti uusille, uskokaa tai älkää se aika siitä kuitenkin sitten ”rientää”. Muistan kun elokuussa minut leikannut lääkäri sanoi, että tästä tulee sun puolivuotisprojekti, ajattelin, että se on ikuisuus. Kohta se on mennyt ja toivottavasti pikkuhiljaa kaikki normalisoituu niin paljon kun voi.