Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Kokemuksia aromataasiestäjistä? Vastaa viestiketjuun: Kokemuksia aromataasiestäjistä?

Vastaa viestiketjuun: Kokemuksia aromataasiestäjistä?

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Kokemuksia aromataasiestäjistä? Vastaa viestiketjuun: Kokemuksia aromataasiestäjistä?

#65761
Tulevaisuus
Participant

Pitkästä aikaa käyn näitä sivuja lukemassa ja huomasin, ettei kovin innokasta ole kirjoittelu. Joten kerron oman kokemukseni letrozolista. Söin sitä vähän vajaa viisi vuotta. Kyselin silloin syöpälääkäriltä, että tuleeko minusta nyt hyvin miehinen, mutta hän sanoi, että naisella on muitakin hormooneja kun estrogeeni. Älä ole huolissasi. Olin jo vaihdevuodet ohittanut, että mitään hikipuuskia ei tullut, mutta lämpimiä aaltoja kylläkin. Suurin ongelma oli kankeus. Ja limakalvot kyllä olivat kuivat. Esimerkiksi autosta noustessa oli kankeaa lähteä liikkeelle. Sekin kyllä helpotti ajan kuluessa ja kun sain lopettaa hoidon en huomannut mitään eroa tapahtuvan. Varmaankin nuoremmilla saattaa olla haittoja enemmän juuri hormoonitason laskun takia, mutta kaikenkaikkiaan ei se minulla ollut kovin ”vammauttavaa”.
Nyt kun sairastumisesta on kohta yhdeksän vuotta, aika kultaa muistoja.
Hyvää Joulua kaikille, elämä jatkuu!