Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Parantuneet rintasyövät? Vastaa viestiketjuun: Parantuneet rintasyövät?

Vastaa viestiketjuun: Parantuneet rintasyövät?

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Parantuneet rintasyövät? Vastaa viestiketjuun: Parantuneet rintasyövät?

#65751
Leijona
Participant

Hei Kaikki ja erityisesti mt!

Nyt oli taas pakko tarttua kirjoittamiseen kun huomasin mt:n kirjoituksen. Tapauksemme ovat niin samanlaiset… Minä olin sairastuessa 35-vuotias, suvussa ei kenelläkään rintasyöpää ja muutoinkin olen ollut hyvin terve aina. Täällä myös gradus 1, 100% hormonipositiivinen, her -, kasvaimen koko 2,4cm, leikkauksen yhteydessä tehty vartijaimusolmuketutkimus puhdas mutta jälkeenpäin yhdestä vartijaimusolmukkeesta löytyi syöpäsoluja… Kainaloa ei ole tyhjennetty. Koko rinnan poisto ja tram-rekinstruktio tehty, sytot 3xdoke ja 3x cef, sädehoito 25 kertaa ja nyt meneillään hormonihoitona zoladex (tamofenia en voi syödä niin siksi tämä Zoladex on käytössä).

Tähän asti kaikki mennyt kokonaisuudessaan hyvin vaikka kyllähän sitä matkalle on mahtunut kaikenlaista pientä kremppaa ja harmia mutta niistäkin on selvitty.

Hiusten kasvattelu tuntuu olevan hidasta puuhaa ja jotenkin vain toivon että voisin pyyhkiä koko tämän vuoden pois elämästäni ja jatkaa elämää eteenpäin ilman huolta. Turhan tarkkaan sitä omaa kehoa kuulostelee ja kun tulee pientäkin kremppaa niin heti on syöpä mielessä, kuulunee asiaan ja ilmeisesti tämäkin asia lievittyy kun aikaa kuluu…

Tsemmpiä kaikille ja rauhallista joulua!

Leijona