Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

#65732
Millamari
Participant

Tervetuloa keskusteluun mukaan, Kukkis. Minulle tämä sivusto on ollut kullanarvoinen. Olen saanut täältä paljon apua ja vinkkejä, joita en henkilöpulasta kärsivältä hoitotaholta koe saavani. Monia oireita olisin pelästynyt, ellen olisi täältä lukenut vastaavista. Toissa-aamuna jalkapohjat alkoivat kuoriutua. Onneksi joku oli täällä aiemmin kertonut samanlaisesta oireesta. Olisin taatusti ollut ihan kauhun vallassa muuten. Inhottava oire sekin. Siitäkin on tosi paljon hyötyä, kun fyssariin päässeet kerrotte, mitä siellä on sanottu. Minulla ei ole toivoakaan päästä fyssariin, vaikka koko kainalo on tyhjennetty. Luen siis täältä vinkkejä, joita arvostan kovasti.

Voimakkaiden vatsaoireiden ansiosta pääsin onneksi juttelemaan ravintoterapeutin kanssa, joka kovasti korosti juomisen tärkeyttä. Yritin saada viime cefin jälkeen enemmän nesteitä niellyksi (se on jostain syystä tosi vaikeaa, yököttää kaikki juoma), ja ehkäpä sen ansiosta vatsaoireet olivat hieman vähäisemmät. Ensi viikolla juuri ennen joulua on viimeinen cef. Inhottaa mennä, mutta viimeinen!!!! Joulua en sitten juuri vietä. Olen aina tiputuksen jälkeen viikon hirveän väsynyt, olo on yököttävä, vatsa sekaisin ja syöminen ja juominen tosi vaikeaa. Seuraavalla viikolla olo hiljalleen paranee ja kahden viikon päästä vatsa alkaa olla rauhoittunut ja pääsen kävelylle ym. Juuri ennen seuraavaa alkaa olla lähes normaali olo. Näin eri tavalla sytot vaikuttavat. Uusi oire tosiaan oli nyt tuo jalkapohjien kuoriutuminen.

Tammikuussa alkavat sädehoidot. Minäkin sain jo hormonilääkereseptin, mutta ohje on aloittaa se vasta säteilyjen jälkeen.

Lempeää joulunalusaikaa teille kaikille!