Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

#65666
Kuikka
Participant

Myy79:n antaman vinkin Hirudoid fortesta taisin lukea jo jostain sun aiemmin kirjoittamasta viestistä, kiitos vain vinkistä. Olen jo jonkin verran käyttänyt sytojen välissä ja veikkaan, että käyttö tihentyy mitä pidemmälle mennään: mulla pitäisi olla 5. syto joulunpyhien jälkeen torstaina. Samaan aikaan sytossa ollut oli viimeistä kertaa ja valitteli sitä, että kovin on suonet kipeät ja vähän turvonneet. Pääsin onneksi nyt keskiviikkona ekaan CEFiin (piti mennä jo viikkoa aiemmin mutta tulehdusarvo ja antibioottikuuri esti menon). Nyt on lievää ummetusta havaittavissa jälkioireina ja välillä lievästi etova olo. Primperania en ole kuitenkaan ottanut kun kerran. Leikatussa käteen on tullut nytstrangeja, lisääntyivät jo 3. syton jälkeen ja fyssari sanoi sytojenkin aiheuttavan niitä eli ei aina auta vaikka miten venyttelee ja keppijumppaa. Onneksi on aika fyssarille reilun viikon päästä.

Meikusta ja siellä saadusta hoidoista ja henkilökunnasta ei voi kuin antaa kehuja. Tosin kahden ekan kerran lääkärikäynneillä on ollut eri lääkäri molemmilla kerroilla, saa nähdä tapaanko ensi viikolla jälleen uuden lääkärin vai olisiko jopa jompi kumpi jo aiemmin tavatuista.

Viilis – pidän peukkua, että pääsisit leikkaukseen ennen joulua. Dockrates vaikuttaa lukemani perusteella hyvältä paikalta.

Jaksamista kaikille ja hyvää joulun odotusta!