Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

#65630
Sohvi
Participant

Kuikalle ensin, voi harmi ettet päässyt aikatauluissa. Mä en tosiaan alussa ees ajatellu, että olis mahdollista, että nämä siirtyy kun katse vaan siellä tammikuussa. Olin nyt siis ekassa CEF:ssä torstaina. Meillä oli niin sama aikataulu sun kanssa. Tänään on ollut etova olo, aamulla kävelin pienen kahden kilsan lenkin ja otin yhden primparanin. Kai pitää säännöllisesti ne napsia(3 sai päivässä) jos tää menee öllöttävämmäksi. Olen yrittänyt vettä juoda paljon, kun ajattelen, että tulee taaas se sama öllö tunne veden mausta muutaman päivän päästä. Mutta yskänin on lähtenyt!! Limakurkku kyllä olen.

Tottahan se oli- se oli joku naistenlehden tai iltapäivälehden haastattelu(en ees muista tyypin nimeä ) jostain tosi reippaasta naisesta eikä muistaakseni siinä avauduttu minkä asteinen tms oli(mähän en muista ees itsestäni mikä asteinen olen, hormonaalinen ja 3 cm oli kasvain ja saatiin hyvin pois :D) siinä se mikä riittänyt ja että sytostaattit ja säteet tarvitaan. Pitää tutkia omakannasta mikä oon. Sen muistin viimeeksi katsoa, että hemppa 130. Ja tosiaan lekuri ei puhunut sädeaikatauluista, ne on sitten myöhemmin mutta kun kysyin, että 4-6 vk, mikä niistä, arveli mulle pisintä, koska mulla kuitenkin se markkeriarvo oli 50 joka oli pudonnu 25 ja nyt 14, ni kai varmuudeksi. Mutta tää nainen oli päättänyt, ettei sytoja tartte,(sen muistan siitä haastattelusta koska silloin jo mietin, että jos sanottu että tarttee ne niin mihin tarve katoaa. No ehkeivät arvioineet julkisella sit hyvin )

Täytyy sanoa, että pk-seudulla minusta on hoidettu tosi hyvin, niin kirralla kuin Meikussa, kaikki on tosi läsnä ja apuja saa. Kysyivät siloin alussakin, että onko psykoterapeutille tarvetta. Kyllä tästä CEf-osiosta saattaa tulla vaikeampi, mutta katsellaan, joulun alla ois viides ja sitten alkaa kevät koittaa!!!
Hyvää viikonloppua sielunsiskot!