Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#65581
ronja
Participant

Tervehdys pitkästä aikaa.

Kiva kun porukka jaksaa kirjoitella tänne edes silloin tällöin. Mulla siis suolistosyöpä, umpparilähtöinen adenocarsinooma todettiin päivälleen vuosi sitten. Olen alkujärkytyksestä selvinnyt. Koko vuosi mennyt hoidoista ja leikkauksista toiseen. Kuvauksia on tehty mg ja CT ja varjoaine uä ym.kymmenkunta.Verikokeita ja sytostaattihoitoja
Syöpähoidot etenevät. Nyt sytkyjen jälkeen tulee maksaleikkaus. Sit pitäis olla tauditon. Hipec leikkaus tehtiin keväällä ja maksaleikauksen jälkeen tulee vielä avanteen sulkeminen. Sit kait taas sytkyjä olettaisin. En tiedä enkä jaksa sitä ajatella

Rankaa on ollut ja olen ollut jaksamaton. Tautia en mieti mutta voimieni kanssa olen ihmeissäni. Fyysinen kunto on niin huono ja just kun se vähän kohoaa niin sytkyt vie sen alas. Ruokahaluni on aivan onneton. Mikän ei maistu. Ulkoilla yritän. Käytännössä jää siihen et jaksan postilaatikolle ja takasin.

Kirjoja luen ja tapailen paljon ystäviäni. Se on piristänyt minua ihanasti. Kaveri muli hiukseni kun ne alkoivat tippumaan. Meillä oli ihana hetki silloin. En ole sen jälkeen niin makoisasti nauranut. Pidän kotona myssyjä. Hankin myös peruukin ja oon sitä käyttänyt kun meen johonkin .

Yksinäistähän tämä sairastaminen on mutta oon aatellut että yritän elää joka päivä ja kuolen sitten vain yhtenä päivänä. Suremaan en enää ala. Huomasin että se ei vie eteenpäin. Toki se on tärkeä käydä läpi. Helpommalla kuitenkin pääsee kun valitsee aina sen valoisamman puolen asioista ja menee sillä eteenpäin. Menneisyyteen ei kannata jäädä kiinni.

Näihin tunnelmiin meen nyt keittämään aamupuuroa jopa se maistuisi edes vähän…

Hyvää Kiitospäivää Teille kaikille.