Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

#65580
Kuikka
Participant

Mulle tuli keskiviikkona kuume, mittari näytti 38.1, joten menin Jorvin päivystykseen kuten on ohjeistettu näissä kuumetapauksissa. Verikokeissa tulehdusarvo koholla (61), mutta ei muuten mitään erikoista. Keuhkokuvat OK, samoin virtsanäyte. Ei mitään muita flunssan oireita kuin tämä kuumeen nousu. Sain 7 päivän antibioottikuurin ja käskivät perjantaina uudestaan kontrollikäynnille päivystykseen. Perjantaina crp oli 54 eli laskusuunnassa, leukosyyttien arvo kohonnut yli viitearvon. Hemoglobiini on enää 116, joten sekin selittänee kun olen ollut väsyneempi kuin esim. kuukausi sitten. Mulla pitäisi olla ensi viikolla neljäs sytohoito. Tarkistin, että antibioottikuuri ei ole este, syöpäklinikka katsoo sytoa edeltävän päivän verikoetulokset ja jos tulehdusarvo edelleen laskussa niin ei välttämättä peruunnu sytohoito. Menee tämä nyt jännäksi hoitoaikataulujen kanssa. Tänään lämpöä 37.4, ei näytä ihan normilukemiin laskevan. Päivystyskäyntien diagnoosiksi oli merkitty Määrittämätön kuume.

Mitenhän alas hemoglobiini vielä ehtii laskea ennen kuin kaikki sytot on ohi? Ilmeisesti voi mennä alle 100:n? En ole myöskään ihan kärryillä siitä, että onko rautatabletit nyt poissuljettu ja onko sitten niin että voisi joutua vaikka sairaalaan ”veritankkaukseen” tms.? Onko kenelläkään tietoa? Kyselen tästä sytohoitajalta myös.

Kuoppa rinnassa; mulla meni kolme ekaa sytohoitoa aika vähin sivuoirein. Kolmannen kerran jälkeen on tullut entistä enemmän väsymystä. Lihaskipuja, silmien kuivumista, kerran oli sammasta kielessä – siinä isoimmat oireet. Saa sitten nähdä mitä tulee CEF-hoidoista.

Leppoisaa viikonloppua!