Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#65528
Tottahan se oli
Participant

Ihana Kia kuulla sinusta :) Peruskuntoa tarkoitan, se on laskenut; osittain oma vika ja osittain sytostaattien.

Tuosta päivä-ja unirytmin sekoittumisesta. Itsellä mennyt niin, että illalla katson elokuvia, aamulla herään noin klo 5.30 – 6 ja keitän aamupuuron. Sen jälkeen otan pieniä torkkuja aamupäivän aikana. En ole moksiskaan, vaikka rytmit sekaisin, ei kai sen niin väliä…. :)

Jouluihminen en ole ollut oikein koskaan. Joillakin näyttää olevan jo jouluvaloja pihoillaan, jollakin oli jo pihan kuusi valaistu joulukuusen tapaan. Olemme niin erilaisia. Kun lapset oli pieniä, niin joulua tuli vietettyä mummojen ja ukkien kanssa, oli jouluruoat, kuuset, lahjat yms. Nyt tosin on omia lastenlapsia, mutta hekin joutuvat säätämään aikatauluaan useamman mummon ja ukin luona käynneille. Raskasta sekin. Joten olen omalta osaltani antanut lasteni perheille vapaan aikataulun sille, että minun luokse voi tulla silloin kun aika on heille parhain. Olemme muutoinkin paljon yhteydessä; oli joulu tai ei, joten joulu ei yksistään tee yhdessäolostamme sen kummallisempaa tai erityisempää.

Kia, sinun kylpylämatka kuulostaa hyvältä idealta, jospa se toteuisi; oman itsensä hemmottelua ja hoitamista. Voisi ajatella, että erilaisia hoitoja annetaan myös pyhinä, jos kylpylä on suosittu paikka. Jospa näin olisi! Itse olen ajatellut myös ”palkita” itseäni jollakin pienellä kotimaan matkalla, kunhan nämä sädehoidot ovat ohi joulukuun aikana. Alan kohta tulla muutoin jo aika mökkihöperöksi :D

Kia…..haaveita pitää olla aina :) :) omasta itsestä pitää pitää huolta.

Ja tämä ajatusten vaihto sinun Kia ja muiden kanssa on auttanut minua paljon tämän oman sairauden kanssa jaksamisessa. Eli onneksi löysin nämä sivut, sinut Kia ja teidät kaikki muut, jotka näille sivuille kirjoitatte !!