Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Eturauhasen poisto vai sädehoito? Vastaa viestiketjuun: Eturauhasen poisto vai sädehoito?

Vastaa viestiketjuun: Eturauhasen poisto vai sädehoito?

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Eturauhasen poisto vai sädehoito? Vastaa viestiketjuun: Eturauhasen poisto vai sädehoito?

#65527
Oswald
Participant

Moi ”olli k” Kiitokset vastauksistasi ja kommentistasi. Itse käyn säännöllisen epäsäännöllisesti täällä lukemassa, kuinka muilla menee, ja toki vaikka itsellä ei olisikaan mitään kerrottavaa, luen muiden juttuja ja toki niitä voisi kommentoidakin, ainakin, jos on omia mielipiteitä asiasta. Hoitotapapäätöstä miettiessä minullakin oli mielessä ns. ykkösvaihtoehtona robottileikkaus, mutta jostain syystä silloinen hoitava lääkäri olisi minut laittanut avoleikkaukseen. No, aikamme kun siinä keskusteltiin aiheesta, esitteli hän minulle taulukoita siitä, kuinka ”potilailla” menee, kun vaihtoehtoina ovat: seuranta, sädehoito, HDR, leikkaus. Niissä ei ollut eroja elinaikaennusteissa, mutta kuulemma minunkin tapauksessa, seuranta ei ole se paras (suositeltu) vaihtoehto… ja kun minulle ei haluamaani tähystysleikkausta ”annettu”, jäi vaihtoehdoiksi HDR (helsingissä) tai sädehoito omassa sairaalassa… ja kun tuo HDR:kin vaati lisäksi tavallista sädehoitoa, muodostui päätöksekseni siksi sädehoito. Tarkimmin seuraan tuon ”1957” edesottamuksia, kun hän kulkee samoja polkuja suunnilleen samalla aikataululla. Tsemppiä teille kaikille täällä kirjoittaville ja tätä palstaa lukeville.