Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65499
Sohvi
Participant

Säteihin vielä matkaa, mutta innostuin kokeilemaan tuota pidätysaikaa,(koska en ole aikoihin sukellellut ja mulla on ollut hengityksen pidätys helppoa. TTssä oli niin lyhkäset ajat, ettei ollut ongelmaa.) Äsken pystyin 32 sekkaa, mutta tuo kurkun limaisuus siellä kyllä tulee varmasti lyhentämään. Toisaalta ne säteethän tulee vasta kun sytot ohi ja niistä toivuttu jjos vaikka sytoflunssasta olisi sitten päästy. Mulla on tomografia taas tiistaina. Huomaan muuten myös tuon, kun verikokeita on otettu ziljoona, että enää ei tuo suoni kädessä helposti näy. Olen tehnyt nyt kysymyslistaa kun lekuri on sitten seuraavalla viikolla. Minulla myös vasen puoli.

Ymmärrän masennuksen tunteen, ja koska omalla kohdalla on rankka kokemus kymmenen vuoden takaa, uskallan vain todeta, että älkää jääkö siihen vellomaan on parempi miettiä mitkä kaikki asiat on hyvin, siksi tuo mottoni ellet voi muuttaa tilannetta, muuta asennetta on kantanut minua vuosia. Minulle tämä (syöpä) on ollu helpompaa käsiteltävää, tiedä sitten oliko tuokin vuosien takainen niitä kokemusia mitkä ovat valmistaneet tulevaan (tähän) tiedä häntä.(ja mitä vielä edessä)
Haikeus, sitä uskon että tulen tuntemaan, en oikeastaan tässä vaiheessa, mutta sitten kuin pystyn itseäni kunnolla taas kuntouttamaan, tiedostan sen nyt jo kun yskien kävelen.
Ihanaa alkavaa viikkoa sielunsiskot!