Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65471
Kuikka
Participant

Kiitokset Hopeasiilille käden kunnon raportoinnista yms.
Tottahan se oli – mulla on sädehoitolääkärin tapaaminen vasta tammikuun alussa, mutta eilen juuri luin paria blogia, joissa on kuvattu vasemman rinnan ja kainalon sädehoitokertoja. Tajusin, että joudun itse myös tuohon hengittämisjuttuun kun sädetys tulee vasemmalle puolelle. Blogeissa luki, että nenään tulee ”pyykkipoika” ja suuhun hengitysputki/snorkkeli ja liittyy juuri tuohon hengittämättä olemiseen säteiden ajan. Käsitin niin että hoitaja ilmoittaa milloin pitää olla hengittämättä ja tänä aikana sädettävät sitten. Näin säästetään sydäntä ja keuhkoja kun keuhkot on täynnä ilmaa. Saa nähdä miten helposti onnistuu nämä hengitysharjoitukset sitten kun niin pitkällä olen.

Mulla tuli kolmannen syton jälkeen leikattuun käteen selviä strangeja ja fysioterapeutti niitä napsutteli auki. Jatkan fyssarilla käyntiä neljännen syton jälkeenkin ja varmaan pidempäänkin jos kireyttä on jatkossakin. Sytostaatit kuulema voi aiheuttaa tätä kireyttä. Harmittaa kun käsi oli jo hyväss kunnossa ja oli vain pientä kireyttä havaittavissa.

Töihin paluuta mietin ensi vuoden puolella kun näkee paremmin mikä se kunto silloin on. Osa-aikainen sairauspäiväraha voi olla hyvä ratkaisu ensi alkuun. Mullakin onneksi etätyö- ja skypemahdollisuus.