Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65465
Tottahan se oli
Participant

Lyhyesti oma tilanne. Käyty eilen torstaina lääkärissä (vakiokäynti), jossa sovittu sädehoidon aloituksesta. Tänään on sädehoitoon liittyvä ct-suunnittelu. Noin 25 sekunttia pitäisi pystyä olemaan hengittämättä suunnittelukokouksessa ja keuhkot vedettynä täyteen ilmaa. Tosin ymmärsin, että varsinaisten sädehoitojen aikana sädetys loppuu, jos en tuota 25 sekunttia hengitystä jaksa pidättää. Onko muilla kokemuksia tästä?

Eilen pääsin pois myös imunestepatista leikatun puolen kainalosta, lähti nestettä reilu 50 ml, tosin vielä vähän jäi; miten onkaan nyt parempi olo koko kainalossa.

Kunto on kyllä minulla mennyt aika alas…..eilen kävelin pienen nyppylän vastamäkeen, niin olipa tekemistä…..Liittyy varmaan osittain siihen, että olen huonosti liikkunut sytojen aikana. Nyt pitäisi aloittaa kunnonkohotus.

Viimeisimmästä sytosta (CEF) on aikaa kaksi viikkoa. Kerroinkin lääkärille, että tunnen että vastustuskyky ei ole vielä ihan kohdillaan. Se näkyi myös veriarvoista. Tunnen vahvistuvani vasta kolmannella viikolla sytojen jälkeen.

Nälkä on ollut valtava CEF-tiputusten aikana. Olen ajatellut, että kai se elimistö näin yrittää korjata itseään syto-hoitojen jälkeen…Mutta kohta pakko rajoittaa tätä jatkuvaa syömistä.

Itselläni hoidot alkavat olla siis loppusuoralla. Mutta olen käynyt niin paljon erilaisia tunteitakin läpi sairastumisen / sairastamisen aikana, että en osaa jättää tätä foorumia, ainakaan vielä. Sairastamisen aika ja pelko uusiutumisesta ovat vielä vahvasti mielen päällä. Kaikenkaikkiaan sairastuminen on antanut minulle uuden suunnan elämään; arvostan sitä toisella tavalla. Nyt materialla ei ole enää mitään merkistystä, vain sillä on merkitystä että pärjää jotenkin kunhan terveyttä ja/tai toimintakykyä olisi; uusiutupa syöpä tai ei.