Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65428
Tupuna
Participant

Hei, vähän yli viikko neljännestä Doke-H-P-kuurista. Mulla vaivaa maha taasen kaikkein pahiten; välillä ripuli ja seuraavaksi ummetus. Ruoka ei maistu ja vesi tosiaan maistuu oudolta, vaikka olen tottunut sitä yleensä aikaisemmin päivän aikana litkimään.
Muutenkin tämän hoidon jälkeen tuntuu, että syvissä vesissä mennään. Mieli ailahtelee ja olen ollut erittäin väsynyt. On ollut pakko pitää petipäiviä. Nukkuminen katkonaista ja muutenkin hutera olo.
Ennen hoitoa oli lääkärinvastaanotto TT-kuvista ja hänellä oli hyviä uutisia, hoitovaste ollut hyvä ja kasvaimet ovat pienentyneet. Mutta vähän ihmettelin kasvainten kokoa. Olen ollut TT-kuvissa kolme kertaa ja suurimman kasvaimen koko imusolmukkeessa oli aluksi 1,4 cm, seuraavassa TT-kuvassa 1,2 cm ja nyt taas 1,4 cm ja silti lausunnossa luki, että kasvaimet pienentyneet. Munuaisessa oleva kasvain muuttumaton, koko kuitenkin aluksi 2,1 cm, seuraavaksi 1,9 cm ja nyt 2,0. Joten ilmeisesti munuaisen kasvain ei ole pahalaatuinen. Ihmettelin lukuja lääkärille ja hänkin sitten alkoi niitä mittailemaan ja sanoi, ettei hän olisi mitannut tuosta kohtaa mistä nyt viimeinen mittaus on tehty. Joka kerran on eri lääkäri mittauksen tehnyt. Täytyy siis vain luottaa, että kasvaimet ovat pienentyneet ja hoidot ovat tehonneet. Ja ovat ilmeisesti tehonneetkin, kun leikatun arpikudoksen puolella ei kuvissa näkynyt enää kasvainta; tai lausunnossa ei ainakaan siitä ollut mitään mainintaa.
Uudet kuvaukset ja magneettikuva tulevat sitten näiden hoitojen loputtua Tammikuussa.
Hyvää viikonloppua ja jaksamista teille kaikille.

Tupuna