Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65413
Sohvi
Participant

Millamari,
sinun viestin takia epäilin kovasti miten uskallan ottaa, mutta kyllä noonan kautta tuli viestiä, että voin ottaa (jopa silloin sytoaamuna). No, mulla ei ole nyt vielä CEF vaan se Doketal. Muutenkin ymmärsin, että esim. kortisonia otetaan CEF aikana erilailla(nyt en ole huomannut mitään vaikutusta, kun menee niin, etä 5 tabua edellisenä iltana ja sytopäivänä aamulla ja illalla 5.

Lekuri oli tuossa ekan ja toka syton välissä. En oikeen osannut mitään kysellä ja koska silloin mun yskä oli pahimmillaan, niin oikeastaan se kuunteli vaan keuhkot. Joku arvo verestä katotaan ti, koska mulla oli alussa joku markkeriarvo koholla leikkauksen jälkeen ja sitä seurataan. (siitä en ole juuri muille puhunut, koska en mitään osaaa vastata jos joku huolestuneena kyselee lisää, että eikö kaikkea saatukaan leikkauksessa pois tms.)Sen perusteella tulee ehkä seuraava magneetti aikasemmin, mutta katotaan nyt. En halua sitä pohtia vielä koska vielä ei kuitenkaan mitään tehdä. En tiedä tuleeko tässä välissä tapaamisia vai ei. Noonan kautta kyselen aina kaikkea (siis lähinnä tosta rokotuksesta viime aikoina) ja rapsaan siihen vointiani.

Älä murehdi siitä miten muut jaksaa, jokainen olemme erilaisia, eri ikäisiä, eri kuntoisia ja myrkyt vaikuttaa erilailla. Itse olen päässyt nyt aika helpolla enkä todella mieti mitä CEF tuo tullessaan, katotaan sitten. No, itse seuraan instassa erästä naista joka kuntoili koko hoitoaikansa ihan älyttömästi ja kyllä itselle tuli tunne, että plääh, mitään en jaksa. Mutta kuten oon alusta asti sanonut, katse on vain kohti tammikuuta, silloin(jos aikataulussa mennään) vika syto. Nythän tammikuu on tosi pian!