Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65410
Millamari
Participant

Hei kanssasisaret!
Voi että ihailen teitä, jotka kykenette tämän kaiken keskellä käymään töissä. No, minulla on sellainen työ, ettei sitä saa mitenkään toimimaan niin, että olisin puolitoista viikkoa poissa (sen toipumiseni CEFistä kestää) ja puolitoista töissä. Enkä tiedä, jaksaisinko muutenkaan töissä. Vatsaoireet ja väsymys ovat aika kovat välillä. Välillä on onneksi päiviä, että olen aika reipas ja jaksan tavata ihmisiä ym.

Täytyypä uudelleen kysyä tuosta influenssarokotteesta, koska minulle sanottiin, että sen ja tiputuksen välissä pitää olla molemmin puolin kaksi viikkoa eikä niin ole, koska tiputus on kolmen viikon välein. Tosin en tiedä, keneltä kysyisin, sairaanhoitajaltako uudelleen.

Tapaatteko te lääkäriä? Minusta on aika kurjaa, etten tapaa. Ennen hoitojen aloitusta oli ihana tunnin tapaaminen. Sen jälkeen sain kinuttua 7 minuutin lääkärinajan. Vähän halju olo tuli, kun postista tipahti kutsu lisätutkimukseen (ultraan) ilman mitään selitystä. Mitähän erityistä epäillään?

Tietysti on hyvä asenne tuo eteenpäin vain – mitäpä muutakaan voimme. Jotenkin aina mieli uumenista nousee uudelleen ja uudelleen. Jokainen päivä on onni elää, jonka täällä olemme.