Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Fylloidi tuumori borderline Vastaa viestiketjuun: Fylloidi tuumori borderline

Vastaa viestiketjuun: Fylloidi tuumori borderline

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Fylloidi tuumori borderline Vastaa viestiketjuun: Fylloidi tuumori borderline

#65346
Helmikatri74
Participant

Hei kaikki,
Mukavaa, että tähän ketjuun on löytänyt mukaan lisää kohtalontoveteida.

Minun leikkauksesta on nyt vuodenvaihteessa kaksi vuotta.Tässä välillä on tehty kaksi MRI kontrollia, jotka ovat olleet puhtaat. Aina se kontrolli kuitenkin kovasti jännittää, varsinkin tulosten kuuleminen.

Kerroit Mijora, ett sinulle tuli nyt uusi leikkkaus kahden vuoden jälkeen. Toivottavasti leikkaus meni hyvin ja löydös olisi hyvänlaatuinen. Saako kysyä, että miten iso marginaali sinulta otettiin? Otettiinkin enemmän kuin 1cm?

Minulle silloin lääkäri jo ehdotti suurempaa marginaalia ja lopulta päädyttiin 3-4 cm marginaaliin niin, että alkuperäiseen poiskohtaan ei enää koskettaisi.

Ja Sailor, olet hyvässä hoidossa Töölössä, minutkin hoidettiin siellä ja olen myös seurannassa siellä. Ja ei meitä Suomessa paljon ole, mutta enemmän kuin 10 kuitenkin.😊Minun lääkäri puhui jotain, että tapauksia tulisi parin kuukauden aikana 1-2.

Englanninkieliset materiAlit ovat tästä aiheesta parempia, koska ulkomailla on enemmän tapauksia. Suomessa ei ole tarpeeksi suurta potilasmäärä, jotta tätä voitaisiin tutkia.

Sen voisin sanoa, ett jos laajempia poistoja tehdään paikataan esim. Selkälihaksella, niin kannattaa pyytää fysioterapia lähetettä lääköriltä. Minulla fysiterapiasta oli iso apu kuntoutumisaa tämän lihassiirron jälkeen. Auttaa varmasti muihinkin leikkaustyyppeihin.

Toivottavasti kaikilla leikkauksessa äskettäin olleilla tai sinne pian menevillä kaikki menee hyvin.

Hyvää vointia kaikille!