Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen Vastaa viestiketjuun: rintasyöpä, sytostaattien haitat, elämää hoitojen jälkeen

#65329
Sohvi
Participant

Äh, minulle ei ole tehnyt hyvää lukea näitä vanhoja päivityksiä. Mun hoito siis 3xDok ja 3x CEF.
Ekan hoidon jälkeen ei ollu mitään, vain pieni karhea tunne kielessä noin 6 päivän jälkeen, kesti pari päivää. Ehkä tarkin makunystyrä siinä mennyt, makuaisti hieman muuttunut(mutta kaikki maistuu niinkuin ennenkin :D) Niin ja se tukka lähti 16 päivää hoidosta(tosin sitä on vielä 13 mm kun en ole raaskinut pois ajaa) Flunssa tuli kyllä. (mutta sitä ollut meidän perheessä) Aika kova, nosti tulehdustarvoja, mutta ei mennyt pahaksi ja keuhkot ok, joten eilen oli toka tiputus. Joku arvo on korkeahko(ei liity hoitoihin vaan imusolmukkeisiin) vaan magneetissa oli silloin syksyllä näkynyt jotain rintalastan alla, mutta sitä arvoa seurataan, että tiedetään missä vaiheessa toka kuva.

Mutta, mä jotenkin ymmärsin, että tää eka jakso olisi ehkä hankalampi ja CEF ei. Täältä kun lukee, niin saa nähdä mitä edessä. Eilinen sijaishoitajakin sanoi, että jos CEF rankkaa niin ostamastani Primeranista(pahoinvointilääke jota en ole tarvinnut) ei ole hyötyä, vaan tarvitaan jotain järeämpää. No marraskuun alussa on vielä yksi Dok.
No, ehkä tämä antaa tsemppiä jollekin, että voi tää hyvinkin mennä. Mulla ollu kummankin hoidon jälkeen kauhea nälkä. Viime yönä meinasin mennä yöllä syömään kun heräsin yskänpuuskaan, mutta en sitten viitsinyt. Yritän juoda paljon vettä, purskuttelen samalla aina suuta, sen ohjeen muistan jostain lukeneeni.