Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65312
Millamari
Participant

Tupuna, oletpa nyt todella kovilla. Saanko lohduttaa vähän. Minulla on ystävä, jolle kävi juuri kuten sinulle eli arpikudoksen kohdalta löytyi uusiutunut syöpä pitkän ajan kuluttua. Hoidot olivat rankat, mutta nyt hän parani ja elää yhä – 15 vuotta kaiken kamaluuden jälkeen. Toivon, että jaksat olla toiveikas ja perheesi myös. Raskasta, raskasta taatusti on.

Minä sain tänään toisen CEF-tiputuksen (tätä ennen siis yksi Doketaxel, joka lopetettiin siihen kertaan allergian takia). En kyllä pystyisi olemaan töissä näiden hoitojen aikana kuin ehkä muutamia päiviä ennen seuraavaa tiputusta. Työni on laadultaan sellainen, ettei sitä voi pikkupätkissä tehdä, joten olen nyt alistunut siihen, että olen sairauslomalla sytojen ajan. En vielä tiedä, milloin sädehoito alkaa, mutta viidestä viikosta on puhuttu. Ehkä sen aikana on mahdollista käydä töissä. Saa nähdä. Toivoisin kyllä pääseväni jo sitten töihin. Tuntuu niin syrjään heitetyltä.

Kysyin tänään influnssarokotuksesta, mutta sitä ei saamani ohjeen mukaan voi ottaa kuin sellaisessa vaiheessa, että on kaksi viikkoa edellisestä ja kaksi viikkoa seuraavasta tiputuksesta. Eli ei onnistu näiden sytostaattien aikana, koska väli on kolme viikkoa. Perheenjäsenet ovat jo rokotuksen ottaneet. Minä olen ottanut sen aiemmin joka vuosi.

Onko teillä muilla CEF-hoitoa saaneilla ollut oireena päänsärkyä? Minulla on aaltoilevasti ja jotenkin tulkitsen sen johtuvan CEF:stä.