Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65306
Kuikka
Participant

Hei Tupuna ja aiemmat kirjoittajat,

Tupuna; todella ikävä lukea, että syöpä uusiutui sinulla. Toivottavasti munuaisen pesäke olisi hyvänlaatuinen. Sairausloma on varmasti tarpeen. Paljon tsemmpiä ja jaksamista sinulle ja perheellesi!

Kiitokset kaikille sairauslomaan ja työssä oloon kommenteille. Olen itse sairauslomalla helmikuun loppuun ja voi olla, että en ehdi kaikkia sädehoitokertoja sairasloman aikana saamaan kun ne ilmeisesti saattavat alkaa vasta helmikuun alussa ja jos saan 25 kertaa (tämä oma arvaus kun olen lukenut muiden vastaavien syöpätapausten saamista määristä) eli voi viedä 5 viikkoa. Vasta tammikuun alussa on sädehoitolääkärin eka vastaanotto, jossa saan kuulla miten monta kertaa sädetystä tulee. Loput sädehoidot pystynen hoitamaan työpäivän aikanakin jos käy niin että ne jatkuvat vielä maaliskuun puolelle, Meikussa tulen käymään sädehoidot. Meikusta on moni kirjoittanut, että aikataulut voi välillä venyä siellä kun on mm. laiterikkoja tms. eli kyllä ao. päivinä tulee olemaan rikkonaiset työpäivät kun meneehän matkoihinkin sinne kuitenkin aikaa ja jos joutuu siellä odottamaan. Itse sädetyshän ei kauan kestä. Työpaikaltani pääsen reilussa puolessa tunnissa Meikkuun. Mulla oli se käsitys, että sädehoitokertojen määrä olisi arkipäivisin tyypillisesti n. 15-25 kerran välillä, mutta jos sulle Sohvi on arvioitu, että viikkokin voisi riittää niin sehän on hienoa!

Itselleni pidempi poissaolo on tuntunut tarpeelliselta vaikka nämä pari ekaa sytokertaa taitaa mennä vähin oirein. Veikkaan kuitenkin elimistön väsyvän ottamaan hoitoja vastaan mitä pidemmälle mennään ja toipuminen voi olla nykyistä vaikeampaa loppupuolella. Meillä on töissä myös ahtaat monitoimitilat, joissa ei ole edes kiinteää omaa työpistettä, joten senkin takia pidän parempana, että ei tarvitse avotilassa olla siinä vaarassa, että sieltä saa sitten ylimääräisiä flunssia yms. vielä helpommin, jolloin voi hoitoputken aikataulut taas viivästyä. Yritän maaliskuun alusta alkaa tehdä normimittaista työpäivää, monihan taitaa aloittaa työpäivät lyhennetyllä työajalla jos on pidempään ollut poissa. Tiedän kyllä, että monille on sopivaa ja ns. henkireikä olla sytohoitojen välissä töissä ja vain osin olla sairauslomalla.