Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65302
Tottahan se oli
Participant

Leijonalle iso peukku; ihanaa kun olet jo rankemmmat hoidot ohittanut. Minulla vielä edessä tällä haavaa yksi eli kuudes syto noin kahden viikon päästä. Viimekertainen CEF vei väsyneempään kuntoon ja myös etovaa oloa oli enemmän. Olen ottanut pahoinvointilääkettä säännöllisemmin ja etupainotteisesti. Leikatun rinnan puoleiseen kainaloon pukkasi nestettä, onneksi se ei ole lisääntynyt, ehkä on ollut rauhoittumaan päin. Lääkärin mukaan neste otetaan pois ennen sädetystä eli annetaan sen siellä olla mikäli ei ala älyttömästi lisääntymään ja/tai tulehdu.

Tuosta töissäolosta. Minä en olisi pystynyt olemaan töissä. Ja olen miettinyt, että sädehoitojenkin aikana taidan olla sairaslomalla. Mikäli kaikki menee hyvin, niin vuoden alusta menen töihin.

Mukava oli kuulla Kiasta :) Ja erityisesti siitä, että olet Kia sitkeästi pitänyt arkirutiineista kiinni. Ihailen tuota ominaisuutta, koska itselleni se on ollut tämän sairauden aikana vaikeaa. Moni muukin on tainnut pitää normaaliarjestaan kiinni; jospa minäkin pääsisin siihen kiinni samalla tavalla lähiaikoina.

Kaikkea hyvää, ja kirjoitellaan jaksamisemme mukaan.