Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#65301
Kia Kolangio
Participant

hei taas Leijona, sain voimaa tuosta sun tekstistä. kirjoitinkin hetki sitten tuonne Kolangiokarsinooma-ketjuuni kuten sinäkin olit kirjoittanut.
voisin ryhtyä toteuttamaan tuota sun suhtautumista myös erokipuiluuni. miksi ei?

kuikalle: sädehoidosta mulla ei ole kokemusta, mutta sytot vievät kyllä kaiken energiani eikä tulisi kuuloonkaan että voisin käydä töissä.
se on väsymystä ja hoidon jälkeisenä noin kolmantena päivänä aikamoista oksentelua. mutta kaikkihan on kovin yksilöllistä.

toisaalta, nyt kun taas olen ollut sytotauolla monta viikkoa oloni on kerrassaan erinomainen. olen kuin en olisi ollenkaan sairas, vaikka syöpäni on parantumatonta lajiketta, eli sappitiehyen syöpää, Kolangiokarsinoomaa. hoitovaste on ollut siis todella hyvä, siksi lääkäri päätti tästä tauosta. lisäksi elimistöni saa levätä tauon aikana. sekin on kuulemma tärkeää. olen hoidossa Helsingin syöpäklinikalla. ja valtavan kiitollinen upeasta hoidosta!
en enää aio takaisin työelämään vaan joudun/pääsen työkyvyttömyyseläkkeelle vuoden pituisen sairausloman päätteeksi, mikä alkaa 1.12.18

on ihan mahdollista, ettet suinkaan ole raihnaisessa kunnossa 4 hoitokerran jälkeenkään. kuten totesin, ja kuten tiedämme, kaikki on niin todella yksilöllistä.
valtavasti tsemppiä Sulle ja kaikille muillekin!